Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους, χάνουν την Εθνική τους Ταυτότητα

Στις 13 Δεκεμβρη του 1943 κατα τη διαρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, διαπράχθηκε η πιο βαριά η πιο ειδεχθής θηριωδία ,το απεχθέστερο πολεμικό έγκλημα από πλευρας της 117 Γερμανικής Μεραρχίας Καταδρομών, σε βάρος αμάχων και αθώων πολιτών στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

Εκτέλεσαν πάνω από 500 αθώους συμπατριώτες μας λεηλάτησαν τα γυρω χωριά, άρπαξαν ακόμη και γιδοπρόβατα και οι μαρτυρίες λένε ότι αποκόμισαν πάνω από (260.000.000) δραχμές φεύγοντας.

Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είχε αναγνωρίσει ΔΗΜΟΣΙΑ την αγριότητα των Καλαβρύτων, ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως κατέβαλλε αποζημιώσεις και ούτε επέστρεψε τα κλεμμένα.

Σήμερα ΜΕΡΚΕΛ και λοιποί εμφανίζονται ως προστάτες της Ευρωπαικής Οικονομίας, των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών κ.λ.π.

ΦΕΥ, ξεχνούν το παρελθόν τους και όχι την ιστορία τους (αφού αυτή η μικρή που έχουν οι σελίδες της είναι βαμένες στο αίμα αθώων Ελλήνων αλλά και λοιπών Ευρωπαίων πολιτών).

Θα νοιώσω υπερήφανος αν, λεω αν, έστω και ένας Υπουργός αυτής της Κυβέρνησης φρεσκάρει την ανιστόρητη μνήμη της κ.ΜΕΡΚΕΛ και της το υπενθυμίσει δημόσια.

Εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και σαν περήφανος Λαός θα τα καταφέρουμε. Προχωράμε μπροστά παρά τα όποια εμπόδια μας βάζουν διαρκώς για να μας δυσκολέψουν και για να μας λυγίσουν, αλλά και για να ξανακερδίσουν στην πλάτη μας.

2 σχόλια:

  1. kala ta grafete kirie katerinopoule makari na siniditopiisoun oloi poioi eimaste k ti mporoume na kanoume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγοι τολμούν και μη ψαχνεις να βρεις αγαπητε Αθανάσιε καποιον απο τους παρόντες πολιτικούς να υψώσει ανάστημα στη Μερκελ.Κατι πηγε να κανει ο Παπανδρεου και τον φάγανε, ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον ότι έγινε. Η ιστορία θα μιλήσει....
    καλη χρονιά
    Εμμανούηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή