Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Καμιά εκλογή προέδρου με ψήφο ναζιστών

Επιτέλους, τουλάχιστον μια μειοψηφία της συγκυβέρνησης έδωσε απάντηση στους προβληματισμούς και τα ερωτήματα που έθεσα στην ανοικτή επιστολή μου, δηλώνοντας ''ευθαρσώς'' ότι θα ψηφίσουν ''ΠΑΡΟΝ'', σε περίπτωση που κατά την τρίτη ψηφοφορία οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.

Ακολούθησε και ο Σταύρος Δήμας ο οποίος δεν θα δεχθεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Οι υπόλοιποι της συγκυβέρνησης και ειδικά οι ανήκοντες στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ γιατί ''κωφεύουν'', γιατί δεν παίρνουν θέση;

Ίσως θα πρέπει να σκεφθούμε σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείται λαθεμένα και καταχρηστικά ο όρος κεντροαριστερά για το απολίθωμα πια, που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματική αριστερά δεν χωράνε χρησμοί και μεσοβέζικες απόψεις. Η καταδίκη των χρυσαυγιστών και των ψήφων τους πρέπει να είναι ακαριαία και καθολική.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά Θανάση, και πάντα με υγεία και δημοκρατικές ευαισθησίες, όπως τόσα χρόνια το κάνεις ήδη, τιμώντας τον τίτλο του Δημοκράτη Ελεύθερου Πολίτη.
    Καλή Χρονιά με Υγεία και με αληθινή Δημοκρατια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή