Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Όχι άλλα «θα»! Μέχρι εδώ !

Και από το Αγρίνιο ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει την ίδια τακτική της κινδυνολογίας, των ψεύτικων διλημμάτων, των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.

Κομπάζει ότι έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία τη στιγμή που δεν εξηγεί στον ελληνικό λαό το λόγο που δεν έχει βγει ήδη από το Δεκέμβριο του 2014, η Ελλάδα εκτός μνημονίου, σύμφωνα με τα προσυμφωνηθέντα.

Συνεχίζει με αοριστίες και γενικότητες για την μεταμνημονιακή εποχή, λησμονώντας τα λάθη του παρελθόντος και τις ευθύνες της δικής του παράταξης.

Εγγυάται ξανά και δεσμεύεται προσωπικά ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ακριβώς όπως έκανε και στις προηγούμενες εκλογές, υποσχέσεις που αθέτησε λίγο μόλις καιρό αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Πρωθυπουργός της χώρας

Εγγυάται ότι θα μείνει προστατευμένη η πρώτη κατοικία, τη στιγμή που οι άστεγοι ολοένα και πληθαίνουν στους δρόμους της χώρας, τη στιγμή που οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής των συμπολιτών μας μέσω χιλιάδων κατασχέσεων.

Τάζει την επαναφορά της ισόβιας σύνταξης στις πολύτεκνες μητέρες όταν επί κυβερνήσεώς του μειώθηκαν τα επιδόματα των πολυτέκνων.

Μιλά για την ασφάλεια των πολιτών, όταν σήμερα τα σώματα ασφαλείας είναι απογυμνωμένα από υλικοτεχνική υποδομή, όταν παρουσιάζονται μεγάλες ελλείψεις σε κοινωνικές παροχές για τα στελέχη και τις οικογένειές τους, όταν τα μισθολογικά τους αιτήματα παραμένουν ανικανοποίητα.

Κανείς δε δικαιούται να καρπώνεται τις αξιέπαινες προσπάθειες και επιτυχίες των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, όταν αυτές προκύπτουν αποκλειστικά από την αυτοθυσία και το φιλότιμο όσων υπηρετούν με κίνδυνο τη ζωή τους σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου και υπομονής.

Ο λαός δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο όλους εκείνους που υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Εδώ και τώρα Αλλαγή.

Θανάσης Κατερινόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου