Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Στην Κωνωπίνα και τα χωριά του Ξηρομέρου ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Στη θεία λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Ευθυμίου, Προστάτη Αγίου της Κωνωπίνας, του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, παρέστη σήμερα ο Θανάσης Κατερινόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού που ακολούθησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος αντάλλαξε θερμή χειραψία και ευχές με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ είχαν και μια σύντομη συνομιλία με κύριο θέμα τις επερχόμενες εκλογές.

Στον περίβολο της βυζαντινής Εκκλησίας της Κωνωπίνας και πριν την αναχώρησή του για τα άλλα τοπικά διαμερίσματα της περιοχής, συζήτησε με το Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη, στελέχη του Δήμου, πολιτευτές της περιοχής και συνυποψήφιους Βουλευτές του Νομού.

Τέλος, κατά τη διάρκεια αναβίωσης των παραδοσιακών δρωμένων και του γεύματος προς τιμήν όλου του Εκκλησιάσματος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των γύρω χωριών που βρέθηκαν εκεί λόγω της γιορτής, κουβέντιασε μαζί τους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου